Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester City a Liverpool középpályását szerződtetné – sajtóhír

A rókák angol források szerint felvették a kapcsolatot a Bajnokok Ligája címvédőjének játékosával, akivel szabadon egyezkedhetnek.


A Leicester City a Liverpool lejáró szerződésű középpályását, Adam Lallanát szerződtetné a Sky Sports értesülései szerint.

A rókáknak csak magával a játékossal kell megegyeznie az átigazolást illetően, ugyanis a 31 éves angol középpályása kontraktusa június 30-án lejár, így már a klubcsapatával nem kell tárgyalnia. Sőt, Lallanát akár már most is megkeresheti a Leicester, ugyanis a szerződések utolsó fél évében bárki egyezkedhet a játékosokkal anélkül, hogy előtte megkeresnék aktuális csapatát az átigazolásról.

A Liverpool a nagy Premier League rutinnal rendelkező középpályást több alkalommal is megpróbálta meggyőzni a kontraktusának meghosszabbításáról, ő azonban mindig nemet mondott, ugyanis távozni szeretne a több játékidő reményében.

Lallana 2014 nyarán csatlakozott a Liverpoolhoz 31 millió euróért, azóta 175 tétmérkőzésen kapott szerepet, amelyeken 22 gólt és 22 gólpasszt sikerült szereznie.