Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar élesen kritizálta a csapatát

A PSG kellemetlen veresége után a párizsi gárda brazil klasszisa sem fogta vissza magát a meccs utáni nyilatkozatában…

A Paris Saint-Germain csapata kedd este 2-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Borussia Dortmund ellen, s a párizsiak brazil sztárja, Neymar a lefújást követően vezetői döntését kérdőjelezte meg:

“Elég nehéz megélni egy négymeccses kihagyást. Nem én döntöttem úgy, hogy ne játsszak hetekig, a vezetők, az orvosok látták jónak így, nekem nem is nagyon tetszett. Jól éreztem magam, futballozni akartam, de a klub félt, és aztán a végén rajtam csattan az ostor.”

Neymar még február elsején, a Montpellier elleni bajnokin sérült meg – a klub bordasérülést kommunikált, és a következő négy tétmeccsen pihentette a brazil támadót. Tovább fokozta az indulatokat a PSG háza táján, hogy a beszámolók némelyike arról a csapatszellemet romboló fejleményről is szót ejtett, hogy a lefújás után Neymar és Mbappé nem tartott a többiekkel a gárdát Dortmundba elkísérő szurkolókhoz, hogy megköszönjék a buzdítást.

Ezzel egyidejűleg a Le Parisien egy cikkben azt ecsetelte, hogy Neymar nyáron távozhat a klubtól, mert esze ágában sincs meghosszabbítani 2022-ig érvényes szerződését…