Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus játékost is adna Pogbáért a MU-nak – sajtóhír

Az olasz sajtó szerint a Juventus érdeklődése egyre inkább fokozódik egykori játékos visszaszerzése iránt, és a torinói gárda nyáron mindenképpen meg fogja környékezni a Manchester United játékosát…

A La Gazzetta dello Sport aktuális beszámolója értelmében az olasz rekordbajnok Juventus vezetősége készen áll felajánlani Aaron Ramsey játékjogát, valamint 40-50 millió eurós pénzösszeget Paul Pogba megszerzése érdekében a Manchester United részére.

Az angol sajtó szerint a “Vörös Ördögök” vezérkara az elmúlt hetekben rohamosan csökkentette a világbajnok francia középpályás eladási árát, akit a Juventus mellett a Real Madrid szeretne nagy erőkkel megszerezni.

Mint ismeretes, 26 éves irányító 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a torinói klubnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és a belátható időn belüli eladására lehet számítani, de abban is biztosak lehetnek, hogy megbízhatatlansága révén túl magas összeget senki nem fog kifizetni érte, így a Juventus által kínált új opció akár kézenfekvő is lehet az angol klub számára.

A 29 éves walesi középpályás múlt nyáron 11 esztendős után hagyta el az Arsenal csapatát, azonban Olaszországban nem igazán jöttek be a számításai, és Ramsey a “Zebráknál” eddig kizárólag kiegészítő szerepet tudott betölteni, és több sajtóorgánum szerint is a Juventus már az értékesítésének lehetőségét kezdte el vizsgálni.