Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: az utolsó percekben mentett a Bayern – videóval

Nem volt könnyű dolga a bajnoki címvédőnek a Bundesliga 23-ik fordulójában, Robert Lewandowski azonban a hajrában biztosította győzelmet.

(forrás: twitter.com/FCBayernEN)

A kiesőjelölt Paderborn együttesét fogadta a Bayern München a Bundesliga 23-ik fordulójában, ahol papíron a német bajnok tűnt a toronymagas esélyesnek, azonban a sereghajtó kétszer is megviccelte Flick csapatát.

Az első félidőben minden tényező a Bayern München kezére játszott, a hazaiak könnyűszerrel irányították a mérkőzést,  Serge Gnabry góljával pedig a vezetést is megszerezték Tolisso kiszolgálását követően, azonban a félidő lefújása előtt jött a fekete leves, a Paderborn az első kaput eltaláló lövéséből egyenlíteni tudott a lefújást megelőző pillanatokban.

A második játékrészben ismét megismétlődött a forgatókönyv, miszerint a hazai csapat vezetést szerez, majd a Paderborn újfent szinte a semmiből szerez egyenlítő találatot, azonban ezúttal a Bayern München lehetett a nevető fél, hiszen a duplázni tudó Robert Lewandowski a hajrában szerzett góljával állította be a 3-2-es végeredményt, amelynek köszönhetően a bajorok továbbra is vezetik a tabellát, míg a Paderborn maradt 18-ik helyen.

Bayern München – Paderborn: 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Gnabry (25.) Lewandowski (70. 88.)  ill. Srbeny (44.) Michel (75.)
Kiállítás: – ill. –