Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casemiro Gareth Baleről beszélt

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk Gareth Bale finoman szólva sem egy közkedvelt személy a Real Madridnál, már ami a madridi médiát és a szurkolókat illeti. Ennek ellenére már nem először fordul elő, hogy “megvédik”. 

Most éppen a királyi gárda brazil klasszisa Casemiro mondta el a véleményét Baleről és a körülötte (sokszor) kialakuló helyzetről és kritikákról:

“Én Gareth egyik védelmezője vagyok, mivel ő egy fantasztikus játékos.”

“Az emberek egyfolytában csak a rossz dolgokat mondják róla és arról ahogy pályán kívül viselkedéséről, de a jó dolgokat vele kapcsolatban sohasem említik meg. Például azt, hogy ő lőtte nekünk a győztes gólt ami kupagyőzelmet ért.”

Egy biztos, Bale ahogy az elmúlt egy évben folyamatosan a kritikák kereszttüzében van és úgy fest ezen szinte semmi nem tudna változtatni. Azonban hozzátartozik a történethez, hogy idén (is) messze elmarad a csúcsformájától, ráadásul nem véletlen, hogy a Real Madrid már sokadik alkalommal próbált rajta túladni, sikertelenül.

A walesi klasszis az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve eddig 17 mérkőzésen lépett pályára ezeken pedig “csak” 3 gólt és 2 gólpasszt jegyezett, ami egy ilyen “kaliberű” támadótól nem túl “acélos” teljesítmény.