Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: “Bárcsak Klopp az igazi énemmel dolgozhatott volna!”

Az európai Aranycipő éllovasa, az idei szezonban a kapu előtt ellenállhatatlan Ciro Immobile reagált Jürgen Klopp nemrég az olasz Rai-nak adott nyilatkozatára. 

(Kép: calciomercato.com)

Kölcsönös tisztelet. Ez a két szó tökéletesen jellemzi Jürgen Klopp és Ciro Immobile Dortmundig visszanyúló kapcsolatát.

Mint ismert, a német sztáredző még Németországban dolgozott együtt az akkoriban a legjobb formájától nagyon messze álló olasz válogatott támadóval, de ettől még Klopp mint azt a Rai-nak elmondta, tiszteli és becsüli Immobilét, akinek nagyon szurkol, hogy olasz bajnok legyen az idén végén.

“Sajnálom Maurizio Sarrit és Antonio Contét, de a Lazionak szurkolok a bajnoki versenyfutásban. Hihetetlen szezont produkálnak, teljesen megérdemelnék a Scudettot. Az egyik oka ennek éppen Ciro Immobile, akit nagyon jól ismerek Dortmundból. De említhetném Lucas Leivát is, akivel a Liverpoolnál dolgoztunk együtt.” – Fogalmazott Klopp, akinek szavaira hamar érkezett Immobile válasza.

“Örülök a szavainak. Sajnálom, hogy rossz időszakomban találkoztunk Dortmundban. Bárcsak dolgozhatott volna a mostani, igazi énemmel! Jól esik hallani, hogy az emberek szépeket mondanak a Lazióról. Talán ez is mutatja, hogy a kemény munkának igen is meg van az eredménye! Egy család vagyunk, akik a szezon eleje óta az álmukat üldözik!” – Így Immobile a Lazio Style Radionak.