Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi büntetés: Karius visszatér Liverpoolba

Még mindig emlékszik a Liverpool 2018-as, elvesztett Bajnokok Ligája-döntőjének negatív hősére, Loris Karius-ra. Az extravagáns szokásairól is ismert német kapus azóta a Besiktas-ban szerepel kölcsönben, ám a hírek szerint a törökök sem ragaszkodnak a korábbi utánpótlás válogatott játékoshoz.

Nagy jövőt jósoltak korábban a ma már 26 éves Karius-nak, azonban a Stuttgartban és a Manchester City-ben nevelkedett portás végül nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket. Ugyan már több emlékezetes gólt is beszedett a szőke játékos, tehetsége elvitathatatlan. Ugyanis alapember a Besiktas-ban, amely meglepetésre csak a török bajnokság középmezőnyében vergődik. Karius kétszezonos kölcsönadása az idény végén lejár, és az angol sajtó hírei szerint az isztambuliak nem kívánnak élni kedvezményes vásárlási opciójukkal.

Arról nincs információnk, hogy az egykori kijevi negatív hősért sokat kérne-e a Liverpool, vagy csak a Besiktas akar-e egy jobb megoldást a kapujába.

Karius liverpooli visszatérésen túl még az is tény, hogy a kapus szerződése 2021-ig érvényes az Anfield Roadon. Azonban meglepődnénk azon is, ha a következő idényben akár csak a ’Pool kispadjáig eljutna.