Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: korábbi ’Pool edző pótolhatja Guardiolát

Bár napokkal ezelőtt még a maradásával kapcsolatban fejezte ki pozitív véleményét Pep Guardiola, a szigetországi sajtó szerint mégis elképzelhető, hogy hamarosan menedzser nélkül marad a PL-címvédő Manchester City.

Mint ismert, a Manchester City-t az UEFA a pénzügyi szabályozások be nem tartása miatt két szezonra kizárta a nemzetközi kupákból. A sajtó hírei szerint pedig könnyen elképzelhető, hogy a kékmezes klubnál máris a jövőt kezdtél el újratervezni, amelybe már nem biztos, hogy feltétlenül belefér Pep Guardiola.

A katalán szakember állítólag a Leicester City mestere, Brendan Rodgers érkezhet. A 47 éves észak-ír szakember korábban (2012-15) között a Liverpoolnál próbálkozott a sikerek elérésével, ám trófeahalmozásba csak a Celtic együttesével fogott. Rodgers éppen egy évvel ezelőtt kapta meg a lehetőséget a „Rókáktól”, ahol hétről-hétre szórakoztató futballal építette fel a stabil középcsapatot.

Rodgers edző szerződése 2025-ig érvényes a Leicesterrel, amely ma kora este 18:30-tól éppen a Manchester City ellen lép pályára a Premier League 27. fordulójában.