Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs elől nyúlhat le egy fiatal csatárt a West Ham

Úgy tűnik, az ifjú, tehetséges francia játékosok a következő nyáron sem mennek majd ki a divatból – ugyanolyan kapósak lesznek majd, mint eddig. Az angol klubok továbbra is bátran vásárolnak majd onnan.

Kép: Sportlife.News

Hamarosan egyezségre juthat majd a West Ham és az Amiens együttese a franciák 23 éves támadója kapcsán – írja a The Sun. A Transfermarkt által 5 millió euró értékűre becsült Sehrou Guirassy a hírek szerint 20 millióért válthat majd klubot. Korábban két részletben is megjárta már Németországot – mindkétszer a Köln együttesében fordult meg. Idén alapember az Amiens-ben: 21 mérkőzésen 8 gólt szerzett.

A hírek szerint a West Ham már hónapok óta figyeli, ahogy a Brighton is megnézte már élőben párszor. A legnevesebb kérője a Tottenham Hotspur volt – a télen felmerült, hogy Kane pótlására szerződtetik, ez azonban végül elmaradt. A Spurs azért tűnik kevésbé valós opciónak, mert Guirassy mindenképp szeretne kezdő lenni a Premier League-ben – erre pedig a West Hamben Haller helyén akár lenne is lehetősége. Habár a londoniak figyelik még a Gillingham 20 éves csatárát, John Tuckert is. Az U21-es válogatott kapcsán is felmerült gólvágó pedig az Aston Villa érdeklődését szintén felkeltette. A következő hetek/hónapok mindkettejük ügyében sok haladást hozhatnak majd.