Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal tehetsége a Real Madrid célkeresztjében – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint a Real Madrid együttese fontolóra vette az Arsenal tehetséges brazil játékosának leigazolását, és a londoniak már félnek is ifjú üdvöskéjük nyári távozásától…

A Daily Star beszámolója értelmében európai sztárcsapatok érdeklődését is felkeltette az Arsenal brazil tehetsége, Gabriel Martinelli az idei szezonban mutatott, mindent elsöprő produkciójával. Az angol forrás szerint a Real Madrid és a PSG egyaránt meg akarja szerezni nyáron a tinédzsert, és mindkét klub komoly erőfeszítésre készül érte, mivel a jövő egyik meghatározó alakját látják személyében.

A 18 esztendős brazil támadó tavaly nyáron érkezett az “Ágyúsokhoz” a brazil Ituano csapatától, és bár eleinte még a csapat szurkolói is szkeptikusan fogadták az ismeretlen fiatalt, Martinelli hamar be tudta bizonyítani rátermettségét a patinás londoni klub színeiben. Az ifjú titán minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen 10 gólt szerzett az Arsenalban, az angol bajnokságban (Premier League) háromszor tudott eredményes lenni 14 pályára lépés alkalmával, emellett háromszor talált be az Európa-ligában, és négy alkalommal a Ligakupában.

A 2024-ig szerződést kötő Martinelli piaci értéke rohamosan emelkedik, jelenleg a Transfermarkt portálja 15 millió euróra becsli az árát.