Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: véget ért a Real Madrid sztárjának idénye!

Alig két héttel az eddigi sérülését követően ismét megsérült a Real Madrid és a belga válogatott sztárja, a Chelsea-től megszerzett Eden Hazard. A korábbi londoni kedvenc az eddig is sok problémát okozó jobb bokája miatt hagyhatja ki jó eséllyel a szezon hátralévő részét.

Ugyan eddig nem túl sok mindent tett le az asztalra Eden Hazard, mégis könnyen lehet, hogy sérülése a Real Madrid áhított bajnoki címébe kerülhet. A belga légióst tegnap a Levante elleni meccsen le kellett cserélni, lévén egy belépőt követően fájlalta az érzékeny jobb bokáját.

Természetesen a „Királyiaknál” mindenki azonnal a legrosszabbra gondolt, és bizony igazuk is lett. A mai vizsgálatok szerint Hazard jobb szárkapocscsontja a bokája felett törést szenvedett, ezzel pedig jó eséllyel véget is ért az idénye.

Hazard esetében így már nem is az a kérdés, hogy játszhat-e a Real elkövetkezendő fontos meccsein (BL-nyolcaddöntő a Manchester City ellen, illetve egy hét múlva El Clásico), hanem hogy ott lehet-e az idei Európa-bajnokságon a belga válogatottal?