Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Piqué olyat mondott, amiért Nápolyban nem fogják szívesen látni!

Alaposan borzolhatta a nápolyi kedélyeket egyik kijelentésével a kedd esti Napoli – FC Barcelona találkozó előtt a katalánok középhátvédje, Gerard Piqué.

(Kép: goal.com)

A világ -és Európa bajnok középhátvéd, ugyanis azt a Diego Maradonát is ‘minősítette’, aki köztudottan a mai napig egy intézmény Nápolyban.

“Maradona a futball igazi egyénisége, elképesztő játékos volt. Játszott a Barcában és a Napoliban is, mindkét klubnál örökké emlékezni fognak rá.” – Idézi a goal.com Piqué gondolatait, a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóról.

“Ám ha valaki megkérdezné, hogy Maradona és Messi közül válasszak, Leot mondanám. Hogy miért? Hosszú évek óta, folyamatosan a legmagasabb szinten teljesít, ráadásul minden nap láthatom őt varázsolni.” – Így Piqué, akivel lényegében egyet értett Quique Setién vezetőedző is.

“Messi 15 éve a csúcson van, és folyamatosan, minden egyes meccsen a különbséget képes jelenteni. Nem láthattunk még egy hozzá hasonló teljesítményű játékost a futballban! Szerencsés vagyok, hogy Leo mellett még Maradona, Cruyff és számos  nagyság futballját is élvezhettem!” – Fogalmazott a Barca trénere.

A Napoli – FC Barcelona találkozót 21:00-tól az m4 Sport ÉLŐ-ben közvetíti!