Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: „Nyerni akarunk Madridban!”

Holnap este csap össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásában a Real Madrid és a Manchester City. Első blikkre nagyon nehéz megjósolni a párharc végkimenetelét, hiszen a két klub mindegyike tagja a világ legerősebb egyleteinek.

A fogadóirodáknál sem egyértelműek az esélyek, a Real és a City csatája jó eséllyel nagyon kevésen fog múlni, ám az izgalmak garantálhatók. Továbbá az sem kizárt, hogy akár idegenbeli győzelem, győzelmek szülessenek a nevezett párharc során.

A Manchester City sztárja, a még ebben a visszafogottabb idényben is nagyszerű Kevin De Bruyne bár tisztelettel és realitással beszélt a helyzetükről, mégis lát esélyt a madridi győzelemre:

„A miénkhez hasonló csapatok mindig mindent meg akarnak nyerni, de néha a rivális erősebb, mint az idei Liverpool a Premier League-ben. Mérkőzés a Reallal a Bajnokok Ligájában? Többször megnyerték már, mint bármelyik csapat, de odamegyünk, és rájuk erőltetjük a játékunkat, és nyilvánvalóan nyerni akarunk. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy vereség esetén kudarcot vallunk…”

– fogadkozott a 28 esztendős belga középpályás.

A Bajnokok Ligája e heti menetrendje:
Kedd
Chelsea – Bayern München 20:45 (tv: Spíler 2)
Napoli – FC Barcelona 20:45 (tv: M4 Sport)
Szerda
Olympique Lyon – Juventus 20:45 (tv: Spíler 2)
Real Madrid – Manchester City 20:45 (tv: M4 Sport)