Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: „Ez nem, Guardiola és az én meccsem”

Ma délután megtartották a spanyol fővárosban a Real Madrid és a Manchester City holnapi meccsének felvezető sajtótájékoztatóját. A hazaiak vezetőedzője, Zinedine Zidane szokásához híven mély tisztelettel beszélt az ellenfélről, illetve annak mesteréről.

Pedig minden oka meg van arra, hogy Zidane tartson a Manchester City trénerétől, lévén az nem más, mint a Real Madridnak már oly’ sok kellemetlenséget okozó Pep Guardiola. A mai sajtótájékoztatón az edzőként már a negyedik Bajnokok Ligája győzelmére hajtó Zidane így nyilatkozott:

„Ez fontos meccs lesz, és minden tőlünk telhetőt ki kell adnunk magunkból. Nagyszerű ellenféllel fogunk szembesülni. Jól kell játszanunk, és meg kell próbálnunk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Jól kell játszanunk, és meg kell próbálnunk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Ez nem egy köztem és Guardiola közötti kihívás lesz, ez a Real Madridról és a Manchester Cityről szól. Azemberek jó meccset akarnak látni, és ez lesz a nagy kihívás. Pep a világ legjobb edzője, és ezt mindig is megmutatta, bárhol is volt. Vannak jó szakemberek, és mindenkinek megvan a saját véleménye, de számomra ő a legjobb. Ő inspirált, amikor néhány napot vele töltöttem a Bayernnél annak idején. Mindent megbeszéltünk.”

– dicsekedett egykori mentorával, a francia világ-, és Európa-bajnok.

A Bajnokok Ligája ma menetrendje:
Olympique Lyon – Juventus 20:45 (tv: Spíler 2)
Real Madrid – Manchester City 20:45 (tv: M4 Sport)