Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz tehetség a Manchester United célkeresztjében – sajtóhír

A Juventus által hosszú hónapok óta figyelt tehetséges labdarúgó nyári megszerzésére immár a Manchester United is pályázik…

A The Sun legfrissebb információi szerint Ole Gunnar Solskjaer utasítására a Manchester United együttese játékosmegfigyelőket küld a Fiorentina mérkőzéseire, mert a “Vörös Ördögök” nyáron le szeretnék igazolni az olasz válogatott Federico Chiesát.

A 22 éves szélső a múlt szezonban 12 gólt szerzett a bajnokságban és a kupában együttesen, ezzel jelentősen túlszárnyalta előzőévi, hat találatos teljesítményét, miközben klubcsapata, a Fiorentina mellett az olasz válogatottban Roberto Mancini megfiatalított együttesében is alapember lett belőle. Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb jövőbeli ígéretének tartott Chiesa az aktuálisan futó idényben hat bajnoki és egy kupa találatot számlál valamivel a szezon felén túl.

Éppen a minap jelent meg az olasz sajtóban, hogy a Juventus állandó érdeklődésére való tekintettel a Violák jelentős fizetésemeléssel szeretnék további évekre magukhoz láncolni meghatározó játékosukat, akinek aktuális megállapodása 2022-ig köti őt Firenzébe.