Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásico: Cristiano Ronaldo a félidőben az öltözőben biztatta korábbi csapattársait

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Cristiano Ronaldo a helyszínen, a Satiago Bernabeu stadionban tekintette meg a spanyol bajnokság második El Clásicóját, és úgy tűnik, hogy még ennél is többet tett korábbi csapatáért…

Forrás: Twitter

A Real Madrid végül 2-0-ra győzte le a Barcelonát a spanyol bajnokság 26. fordulójában. Az első, vezető találatot Vinícius Junior szerezte a 71. percben, a gól után pedig Cristiano Ronaldo szokásos mozdulatsorával ünnepelt. A portugál is nagyon örült ennek a találatnak, de most a brazil szélső elárulta, hogy miért épp így ünnepelte meg a gólját. 

“Cristiano Ronaldo félidőben bejött az öltözőbe, hogy támogassa, biztassa a csapatot. Ezért ünnepeltem úgy, mint ő. Ő egy igazi győztes a pályán és azon kívül is.”

Vinícius a hivatalos Instagram-oldalán is megemlékezett a portugálról, ahol “példaképnek” nevezte a Real Madrid legendáját.

Cristiano Ronaldónak vasárnap este a Juve-Inter bajnoki rangadón lett volna jelenése, de a mérkőzést a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, így a portugál családjával együtt Madridba utazott, és ha már ott volt, az El Clásicót is megnézte.