Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skóciából igazolna gólvágót az Everton – sajtóhír

A Carlo Ancelotti vezette kékek a skót bajnokság kiemelkedő gólszerzőjét szerződtetnék a nyár folyamán brit források szerint.


Az Everton felvette a kapcsolatot a Celtic vezetőségével, a fiatal támadó, Odsonne Edouard átigazolásával kapcsolatban. A francia csatár jelenlegi piaci értékét mindössze 15 millió euróra taksálják, azonban 35 millió euró lehet érte a reális ár, legalábbis a skót bajnoki listavezető illetékesei szerint, amelyet az angol gárda ki is fizetne érte, ugyanis nagy potenciált látnak a 22 éves játékosban.

Edouard 2018 nyarán érkezett a Celtic gárdájához a Paris Saint-Germaintől 10 millió euróért. A 22 éves támadó már az első idényében is meggyőzően teljesített, de a mostani szezonjában kiemelkedően teljesít, a skót ligában vezeti a góllövő listát, valamint az Európa-ligában is remekül szerepelt. Ami az idei idényt illeti, minden versenysorozatot figyelembe véve 44 mérkőzésen 26 gólt és 18 gólpasszt jegyzett, ebből a bajnokságban 26 találkozón szerzett 20 gólt. Összességében 125 meccsen van túl a rekordbajnok gárda színeiben, ezeken 59 gólt és 30 gólpasszt jegyzett.