Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlatra készül kiszemelt védőjéért a Man. City – sajtóhír

A nemzetközi sorozatokból való kizárás felülbírásában bízó Manchester City együttese nyáron ismét jelentősen meg akarja erősíteni játékoskeretét…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato oldal jelentése értelmében a Manchester City a nyári átigazolási időszak során újra meg fogja kísérelni Milan Skriniar megszerzését az Inter csapatától, akiért korábban már 65 millió eurót ajánlottak. A kiszivárgott információk szerint a City soron következő ajánlata 85 millió euró lesz a szlovák védőért.

A 24 esztendős hátvéd 2017. nyarán 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, két és fél milánói idénye alatt együttesen már 115 tétmérkőzésen szerepelt. Megszerzése iránt a közelmúltban a Manchester City mellett immár a Real Madrid gárdája is érdeklődött, nyilván azon is sok múlhat, hogy a City valóban a BL-ből való kizárás sorsára fog-e jutni vagy sem, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy Skriniar a világ egyik legdrágább védője lehet klubváltása esetén.

Skriniar az idei szezonban 22 olasz bajnokin és hat BL-csoportmeccsen lépett pályára a milánói egylet színeiben.