Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: az edző bocsánatot kért a játékosoktól

A Barcelona vezetőedzője a minap a nyilvánosság előtt kért bocsánatot a csapat játékosaitól segédedzője magatartása miatt…

A Barcelona múlt vasárnap elvesztett El Clásicóján, a Real Madrid elleni mérkőzés alatt a katalánok segédedzője, Eder Sarabia, többször is hevesen káromkodva kommentálta a pályán történteket, ez pedig a COPE nevű spanyol rádióállomás szerint néhány játékosnál kiverte a biztosítékot.

Ezt követően Quique Setién, a Barcelona vezetőedzője a nyilvánosság előtt beszélt az esetről, s elismerte, hogy a segédedzője nevében is bocsánatot kért a játékosaitól:

“Mindenkitől elnézést kérünk, nem viselkedhetünk így. Elkövettünk egy hibát, a jövőben pedig el kell kerüljük, hogy ez megismétlődjön. Nagy hatással volt rám ez a helyzet, mivel aggódtam a klub megítélése miatt. Vigyáznunk kell a klub imázsra. Kritizálhatnak a cseréink, vagy a taktikánk miatt, de a viselkedésünkkel erre nem adhatunk okot. Bizonyos helyzetekben különbözőek vagyunk, ezt meg kell hogy értse mindenki. Eder egy igazán temperamentumos ember, de ez több helyzetben is nagyon sokat segíthet nekünk.”