Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilyen feltételekkel hosszabbítana Aubameyanggal az Arsenal – sajtóhír

Pierre-Emerick Aubameyang jövője az Arsenalnál továbbra is a “levegőben lóg”, ám úgy fest, hogy egy tárgyalási alap már megvan legalább is a londoni klub részéről. 

Ugyanis angol sajtóinformációk szerint az “Ágyúsok” vezetősége, az első körben egy heti 300.000 fontos fizetést kínálna a gaboni csatár elé. 

A 30 éves támadó szerződése 2021 nyarán jár le az Arsenalnál és a tárgyalásokat az csapat minél hamarabb le szeretné zárni, ugyanis nem szeretnének úgy járni mint anno Aaron Ramseyvel, hogy ingyen el kelljen engedni egyik legjobbjukat.

Aubameyang a hírek szerint hajlana a maradásra, ám ehhez a jövő évi nemzetközi kupaporond elengedhetetlen lenne és itt nagy valószínűséggel nem egy újabb EL-indulásra gondol.

Az Arsenal a bajnokságában jelenleg 29 forduló elteltével a 9. (!) helyen “tanyázik”, ám mindösszesen 5 pontra van lemaradva a már BL-t érő 4. Chelseatől.

Aubameyang az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 20 gólt és egy gólpasszt szerezett.