Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási blama! Kikapott a Real Madrid! – videóval

Elképesztő pofonba futott bele a Real Madrid az El Clásico megnyerése után egy héttel.

Hihetetlen meglepetéssel zárult a LaLiga 27. fordulójának vasárnapi játéknapja, hiszen a fordulót megelőzően tabella élén álló Real Madrid idegenben szenvedett vereséget a Real Betis együttesétől.

Zinedine Zidane kerete hiába vágott neki a mérkőzésnek az önbizalomtól dagadva egy sikeres El Clásicót követően, a Real Betis játékába hamar beletört a bicskájuk, hiszen a hazaiak nem csak a kapujukat eltaláló lövés nélkül tudták tartani a Habfehéreket, hanem még a vezető gólt is megszerezték az első félidőben. A Real Madrid itt azonban még tudott válaszolni, Marcelo felvágásának eredményeképp Karim Benzema értékesíthetett büntetőt, amelyet sikeresen gólra váltott, ezzel megszerezve a királyiak első kapura lövését a mérkőzés 48. percében.

A második játékrészben tovább tartott a gólnélküliség, a Real Madrid támadói ezúttal sem találták a góllövő cipőjüket, a Real Betis pedig büntetett, a 82. percben Tello góljával hozták a 2-1-es végeredményt, amely szinte hideg zuhanyként érte a Real Madrid játékosait.

Ezzel a vereséggel immár a második helyre csúszott a spanyol fővárosi együttes, az El Clasícón megelőzött Barcelona mögé visszaesve.

Real Betis – Real Madrid: 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Sidnei (40.) Tello (82.) ill. Benzema (48.)
Kiállítás: – ill. –