Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: a Real Madrid támadóját szemelték ki – sajtóhír

Az olasz együttes a Királyiak nyáron szerződtetett csatárát csábítanák át a Serie A-ba.

A Napoli a Real Madrid sokszor nélkülözött támadóját, Luka Jovicot vette célkeresztbe, olasz sajtóinformációk szerint. A szerb játékost nagy reményekkel szerződtették a habfehérek, azonban Zidane kevés lehetőséget szavaz neki, ennek következtében nem túl sok önbizalma van a 22 éves csatárnak, ami a teljesítményén is meglátszik.

A nápolyiak trénere, Gennaro Gattuso viszont lát benne fantáziát és a nyáron mindenképpen megakarja kaparintani Jovicot. Azonban nem ő az egyetlen kiszemeltje az Azzurriknak, hanem a Torino támadója, Andrea Belotti is, így ha a Real Madrid sokat kér érte, akkor lemaradhat az olasz túráról.

Jelenlegi értékét 40 millió euróra taksálják a 22 éves szerb játékosnak, a madridiak nagyjából ennyit is kérnének érte, hiába fizettek érte az elmúlt nyáron 60 millió eurót. Jovic minden versenysorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen kapott lehetőséget, ami jól hangzik elsőre, viszont mindösszesen csak 770 perc jutott neki, ezen idő alatt 2 gólt és 2 gólpasszt sikerült összehoznia.