Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hazai pályán győzött, továbbjutott a PSG – videóval

Hazai pályán magabiztos győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé a Paris Saint-Germain.

Zárt kapuk mögött is kiharcolta a továbbjutást a PSG együttese hazai pályán, miután a francia csapat szinte kérdést nem hagyva győzte le német ellenfelét, a Borussia Dortmund csapatát a legjobb nyolc közé jutásért folyó harcban

A BVB hiába várta 2-1-es előnyből a találkozót, a PSG még a közönsége nélkül is remekelni tudott hazai környezetben, a 4 komoly sérült és eltiltott hiányzó ellenére is simán kézben tartották a mérkőzést és annak végkimenetelét.

A felforgatott kezdő ellenére a francia fővárosiak már a 28. percben megszerezték a vezetést, amikor Neymar fejese révén került a hálóba a labda egy szögletkombinációt követően.

A franciáknak ugyan már az 1-0 is kedvező eredménynek bizonyult volna, azonban a PSG védője, Bernat még az első félidő hajrájában tudta növelni a franciák előnyét, ezzel 2-0-ás eredménnyel várva a második játékrészt.

A BVB ezután már hiába próbálkozott, a norvég csodatini Erling Haaland ezúttal 90 percig gólképtelen volt, sem neki, sem pedig a csapatának nem sikerült betalálnia, ezzel pedig összesítve 3-2-es eredménnyel búcsúztak az idei Bajnokok Ligája kiírástól.

A PSG együttese az immár továbbjutó Atalanta és RB Lipcse csapatához csatlakozott a legjobb 8 között.

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund: 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Neymar (28.) Bernat (46.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=GrpQHn_BChE