Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “Oblak a kapusok Messije”

Ahogyan arról beszámoltunk, a szerda esti órákban az Atlético Madrid gárdája hosszabbításban búcsúztatta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a címvédő Liverpool csapatát…

 

A lefújást követően az Atlético Madrid argentin vezetőedzője, Diego Simeone érthetően elégedett volt csapata teljesítményével, különösen kapusát emelte ki:

“Rendkívül boldog vagyok – ismét a Európa legjobb nyolc csapata között vagyunk, ráadásul egy kivételes képességű ellenfelet búcsúztattunk. A Liverpool briliáns volt, a szurkolóiból is plusz erőt merített, hajtották őket a drukkerek – de valahogy át tudtuk vészelni. A Diego Costa–Llorente csere egy defenzív változtatás volt, átálltunk 5–4–1-re, hogy legyenek egyáltalán kontralehetőségeink, és ez be is következett – no persze a csere nem teljesen úgy sült el, ahogy gondoltuk, hanem annál sokkal jobban! Nem adtuk fel egy percig sem, a második góljuk után sem, és amikor szépítettünk, belül mindannyian azt éreztük, ez meglehet. Oblak? A világ legjobb kapusa, efelől nincs kétségem. Kiemelkedően fontos a szerepe. A miénk a világ legjobb kapusa, ugyanazt jelenti nekünk, mint a Barcelonának Messi, eldönt mérkőzéseket.”