Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: már megy az ígérgetés Pogbával kapcsolatban

A szezon eleje óta bajlódik bokasérülésével a Manchester United világbajnok középpályása, Paul Labile Pogba. A francia játékos ezidáig mindössze hét bajnokin tudott pályára lépni. Ám edzője, Ole Gunnar Solskjaer már látja a fényt az alagút végén.

A 26 esztendős Pogba utoljára a Boxing Dayen játszhatott a „Vörös Ördögök” mezében, mégpedig a Newcastle elleni győzelem alkalmával. Igaz, egyelőre nem sok köszönet volt a korábbi Juve-játékos idei kevés játékában sem, a szurkolók nagy hányada már szívesen túladna a gyakran túlfizetettnek, ás mégis haszontalannak ítélt játékoson.

Egyelőre azonban nem Pogba eladása miatt fájhat a feje Solskjaer mesternek, hanem azért, mert a francia még ma este sem játszhat a szezon meglepetéscsapata, a LASK elleni Európa-liga meccsen. A linzi klub pedig akár meg is tréfálhatja a Manchester Unitedet az ausztriai találkozón.

A meccset felvezető sajtótájékoztatón a fentebb vázolt helyzetet elemezte ki a MU norvég menedzsere:

„A játékosok arra összpontosítanak, hogy a munkájukat elvégezzék. Az egész klub számára nehezek most a körülmények. Csak játszanunk kellene, és nyerni a meccseket. Pogba közel van a teljes gyógyuláshoz, de még nincs a keretben. Nem edzett a csapattal, de a jövő héttől elérhető lesz.”

– vajon ez a nyilatkozat már Pogba utolsó manchesteri hónapjairól szólt?