Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hazard nyert egy kis időt a járvány miatt

Eden Hazard március 5-én sikeres műtéten esett át Dallasban, és jelenleg karanténban gyógyul, amivel mindenképpen nyert egy kis időt magának. 


A Real Madrid számára okozhat néhány pozitív dolgot is a koronavírus-járvány, legalábbis, ha a sérültjeinek listáját nézzük. A spanyol klub játékosai már most is karanténban vannak, a műtéten átesett Eden Hazard pedig éppen ott lábadozik. A halasztások és felfüggesztések alatt a Real Madrid jelenlegi sérült játékosai, Marcelo és Thibaut Courtois biztosan nem fognak hiányozni a soron következő meccseken, ha a minden visszatér majd a régi kerékvágásba a futballban.

Marco Asensio és Eden Hazard szintén kihasználhatják a karantén és a halasztások előnyeit. Mindkét játékos hosszabb távú sérüléseket szenvedett, így a kényszerszünet után akár egészségesen térhetnének vissza, és még segíthetnék csapatukat a szezon hátralévő részében.

Már ha lesz a szezonnak hátralévő része. Még mindig semmit nem lehet tudni arról, hogy a futball mikor fog visszatérni a normális mederbe. Jelenleg komoly esély van arra is, hogy a nyári Európa-bajnokságot is elhalasztják, a Real Madrid játékosai pedig jelenleg is karanténban vannak, a spanyol bajnokságot pedig két hétre felfüggesztették, de ha komolyodik a járványhelyzet, ezt akár meg is hosszabbíthatják.