Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal lecsapna a Wolves támadójára

Mikel Arteta újragondolná az Arsenal játékoskeretét, a Wolverhampton pedig igyekezne megtartani legnagyobb értékeit – nem kis kötélhúzás várható a nyáron.

 

A Wolves az elmúlt másfél szezonban minden előzetes várakozást felülmúlva kimagaslóan teljesít és sokszor méltó ellenfele tud lenni a náluk jóval több pénzből gazdálkodó sztárkluboknak. Ez a szereplés viszont azt is jelenti, hogy a legjobbjaik iránt nő a kereslet. Így lehet, hogy Adama Traore, vagy épp Ruben Neves megtartása közel lehetetlen kihívásnak ígérkezik majd a legközelebbi átigazolási szezonban.

Diogo Jota iránt is érdeklődnek – most leginkább az Arsenal tűnik komolynak. A portugál támadó 15 gólt jegyzett idén, valamint további gólokban is kulcsszerepet vállalt. Nuno csapatának egyik legfontosabb tagja, a támadások karmestere a saját oldalán – Arteta pedig pont egy ilyen karakterű játékost keres. Épp ezért az angol sajtó szerint az várható, hogy a nyáron megpróbálják majd megszerezni Jotát az Ágyúsok.

Az már kérdés viszont, hogy az Arsenal első sorban védekező szellemű játékosokkal áll rosszul. Támadókból rengeteg van nekik, a darabszámmal nincs gond. Olyan emberek bevethetők elöl, mint Reiss Nelson, Saka, Nicolas Pepe, Özil, Aubameyang, Lacazette, Martinelli, vagy Nketiah. Persze az lehet, hogy nem pont ilyen karakterű emberekben gondolkodik Arteta és lesznek változások, de nem ez a legégetőbb probléma a londoniak játékoskeretében. Meglátjuk, tesznek-e majd ajánlatot Jotáért.