Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: hihetetlen tematikájú bárt nyit Gareth Bale

Saját bevallása szerint is már a pályafutása befejezése utáni életére készül Gareth Bale. A walesi szélső ugyanis már a második, saját tulajdonú bárját igyekszik megnyitni Cardiffban. És míg az első vendéglátóegység fő motívuma a futball volt, addig most a golf lesz a középpontban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gareth Bale (@garethbale11) által megosztott bejegyzés,

A Real Madrid keretében bár időről időre találhatunk olyan játékost, akinek a hozzáállása, vagy a balszerencsés produkciója könnyű célponttá teszi, Gareth Bale-nél valóban lehetetlen komolyabb céltáblát felkutatni.

A walesi szélső a hullámzó teljesítményével, a vélt, vagy valós, de mindenképp eltitkolt spanyol nyelvtudásával, a golfmániájával már jó pár szurkoló dühét kiváltotta a Real Madridnál.

Úgy látszik, hogy a 30 éves Bale nem ijedős fajta, ugyanis figyelmét a golf felé fordítja. Igaz, a koronavírus miatta kényszerszünetben ezt most meg is teheti. Az egykori Spurs-tehetség ugyanis Par 59 néven nyit golfos témájú bárt. Ez már a második ilyen jellegű „üzlete” lesz Bale-nek, aki Eleven’s néven már futtat egy egységet.

A Par 59 Cardiff központjában nyílik majd meg, egy épület alagsorában. Több mini-golfpályával rendelkezik majd, és a betérek kedvükre, természetesen bármiféle tagsági nélkül játszhatnak, ehetnek, ihatnak majd.