Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real helyett a MU-t választhatja az Ajax sztárja – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint nagyobb az esély rá, hogy a nyáron az Ajaxot elhagyni készülő irányító a Manchester United csapatában folytatja pályafutását, mint a Real Madridban…

Noha korábban a világsajtó szerint a Real Madrid volt az első számú esélyes Donny van de Beek további szolgálatai iránt, a Marca most már úgy vélekedik, hogy a 22 éves holland támadó középpályás minden bizonnyal a Manchester United labdarúgója lesz a következő szezontól.

A tehetséges játékos a tavalyi szezonban BL-elődöntőig menetelő Ajax színeiben 57 tétmeccsen 17-szer volt eredményes, és több csapattársával ellentétben múlt nyáron nem hagyta el az amszterdami egyesületet, hanem továbbra is maradt csapatánál. Az aktuális szezonban van de Beek minden sorozatot figyelembe véve 8 gólnál jár 26 mérkőzést követően.

A 9-szeres holland válogatott labdarúgó szerződése 2022-ig érvényes az amszterdami klubnál, aktuális piaci értéke pedig 55 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, bizonyára ennyit minimum kell majd fizetnie érte a befutónak.