Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: “készen fogunk állni”

Ahogyan arról beszámoltunk, a 2020 nyarára tervezett Európa-bajnokságot egy évvel eltolták, így 2021-ben kerülhet sor a 12 ország megrendezésével tartandó kontinensviadalra…

 

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a hivatalos bejelentést követően az MLSZ oldalán keresztül osztotta meg gondolatait a kialakult helyzetről:

“Az elmúlt időszakban minden idegszálunkkal és energiánkkal a rájátszásra és az Európa-bajnokságra koncentráltunk, mert nagy lehetőség lenne a magyar válogatott és a szurkolók számára a kijutás egy részben hazai rendezésű tornára, és részese lenni egy különleges eseménynek” – mondta a döntéssel kapcsolatban a szövetségi kapitány.

Ugyanakkor ezekben a napokban valami a futballnál is sokkal fontosabb: harcolni a családtagjaink, a barátaink és a saját egészségünkért! Olaszként különösen jól tudom, hogy ez a helyzet mennyire embert próbáló és komoly feladat. Érthető tehát, ha most nem lehet egészen biztos döntést hozni a folytatásról, de mi a mostani döntésnek megfelelően készülünk

Jelenleg az a legfontosabb, hogy mindannyian otthon maradjunk, így elérve azt, hogy a vírus terjedésének mértékét és sebességét csökkenteni tudjuk. Ha ezt közösen elértük és túl leszünk ezen a nehéz időszakon, akkor majd újra koncentrálhatunk arra, hogy a labdarúgásban kitűzött céljainkat elérjük. Akármikor is kell legközelebb pályára lépnünk, készen fogunk rá állni! Addig viszont ez a közös feladatunk, amit csak együtt érhetünk el!”