Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos állapotban a Real Madrid egykori elnöke – sajtóhír

A Spanyolországban rendkívül súlyos helyzetet teremtő koronavírus-járványban a Real Madrid korábbi első embere is lebetegedett…

A Real Madrid egykori elnöke, Lorenzo Sanz a spanyol lapok beszámolója szerint ugyancsak megfertőződött a koronavírussal, és a 76 éves egykori sportvezetőt kórházban ápolják.

Marca és az Ideal Granada beszámolója szerint a korábbi Málaga-tulajdonos állapota súlyos, magas lázzal vitték kórházba. Ráadásul Sanz a kora miatt a kiemelten veszélyeztetettek közé tartozik, hiszen mint tudjuk, a fertőzés szövődményei az idősebb, gyengébb szervezet számára akár végzetesek is lehetnek.

Sanz 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke, regnálása alatt a királyi gárda két Bajnokok Ligáját nyert. Nem mellesleg pedig a klub egykori kiváló bekkjének, Míchel Salgadónak az apósa, aki a lányát, Malulát vette el feleségül.

Az európai országok közül Olaszország után jelenleg Spanyolországban a legsúlyosabb a helyzet a koronavírus-járványban, hiszen a vírus során már több mint 10 ezer megbetegedést regisztráltak, és az elhunytak száma is rohamosan emelkedik.