Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a spanyol bajnokságból erősítenék meg középpályájukat – sajtóhír

A Rossoneriknek már megvan a terve, hogy milyen összeggel próbálkoznak be a Real Betisnél a kiszemeltjükért.


Az AC Milan hamarosan megteheti ajánlatát a Real Betisnek, a francia támadó középpályásért, Nabil Fekiért, a CalcioMercato értesülései szerint. Az olasz gárda 40 millió eurót fog első körben a spanyol csapatnak az asztalára letenni egyéb bónuszokkal karöltve, de kérdés, hogy elengedi-e egyik legjobbjukat a Zöld-fehérek.

A Piros-feketék szeretnének újra az Európai-elithez tartozni a közeljövőben, ezért igazolás szintjén a piac adta lehetőségekből mindig megpróbálják kihozni a maximumot, de ez sokszor nagyon nem jön össze nekik. Most azonban bíznak abban, hogy befognak jönni a transzferek, úgy Fekir is, aki már bizonyított a francia és a spanyol bajnokságban is.

A 26 éves támadó középpályás jelenlegi értékét pont 40 millió euróra becsülik, amennyit az AC Milan adni szeretne érte. A 23-szoros francia válogatott játékos egy éve váltott csapatot, akkor bombaként robbant a hír, hogy 20 millió euróért szerződött a Lyontól a Real Betisbe.

A spanyol gárda színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 7 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.