Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ki szerezte a Top5 bajnokságok jelen állás szerinti utolsó találatát? – Segítünk!

Azok után, hogy az angolok is közzétették, hogy április 30-ig biztosan nem indítják újra a bajnokságokat, egyértelmű, hogy hosszú, futball-mentes időszakra készülhetünk. Ebből kiindulva összegyűjtöttük, (némi kép segítséggel) a nagy bajnokságok utolsó gólszerzőit, még a leállás előtt.

Érdekes kis tesztanyag is készülhetne az alábbi listából. Jelen állás szerint a Premier League utolsó gólszerzője a Leicester City játékosa Harvey Barnes (Az Aston Villa elleni 4:0- alkalmával); a La Ligában az Eibar támadójának, Charlesnak a szépítő gólja volt az utolsó a Real Sociedad (2:1-re elveszített hazai bajnokin); A Serie A-ban a Sassouolos Jeremie Boga talált be utolsóként a Brescia ellen (3:0-ra megnyert hazai meccsen); Franciaországban (Ligue 1) a lille-i Loic Remy keserítette a Lyont győztes góllal (1-0); a német Bundesligában pedig a kölni Mark Uth szépített a Bourissa Mönchengladbach otthonában (2:1-re) elveszített bajnokin.

Hangsúlyozzuk, pusztán a kíváncsiság vezérelt bennünket (is) ezen lista közzétételekor, és szívből reméljük, hogy minél hamarabb túleszünk ezen a mindenki számára nehézségekkel teli időszakon!