Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három sztárcsatár a Real Madrid radarján!

Az aktuális nemzetközi lapértesülések szerint a Real Madrid csapata a nyári átigazolási időszakban mindenképpen szeretne igazolni egy igazi sztárcsatárt, méghozzá az alábbi három jelölt közül…

A Le10Sport információi szerint Zinedine Zidane három lehetséges jelölt nevét adta le a Real Madrid vezetősége elé a “blancók” nyári csatárerősítésére vonatkozóan:

Kylian Mbappé már régóta Zidane “szerelme”, és köztudott hogy a PSG 21 éves tehetséges gyermekkora óta a Real szurkolója, így gyakorlatilag csak idő kérdése, hogy mikor fog a “királyi gárdához” igazolni. Mbappé az idei szezonban 33 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, de immár évek óta nagy kérdés, hogy vajon ezeket a félelmetes számokat a kétségkívül nem a legerősebb bajnokságnak tartott francia ligán kívül is képes lenne-e hozni.

A jelenleg a párizsiaknál klubtársa, Mauro Icardi ugyancsak ott szerepel a Real radarján, noha az argentin csatár nyáron a kölcsönből vissza fog térni az olasz Inter együtteséhez. Abban biztosak lehetünk, hogy a milánóiak nem szeretnék marasztalni az argentin csillagot, és bizonyára ő sem szeretne maradni tovább a klubnál, így akár a madridi sztárcsapat is opció lehet számára. A 27 éves egykori Serie A-s gólkirály jelenleg élete első idényét tölti Olaszországon kívül, és 31 meccsről 20 találat a mérlege.

Végezetül pedig Liverpool üstököse, Sadio Mané található a Real Madrid kiszemeltjei közt. Az ugyancsak 27 esztendős szélső évek óta fantasztikus triót alkot a tavalyi BL-győztes “Vörösöknél” Szalahval és Firminióval, a három nagy kiszemelt közül talán esetében a legkevésbé elképzelhető, hogy váltani szeretne, noha a Real hívószaván még mindig kétségkívül illik elgondolkodni. A szenegáli futballista negyedik liverpooli idényében pillanatnyilag 18 gólnál tart 38 mérkőzésen.