Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cesc Fabregas jó tanácsa karantén idejére!

A világ -és Európa-bajnok középpályás a napokban hosszasa interjút adott a Marca-nak, amelyben többek között beszélt az ő életét is megnehezítő karantén-helyzetről, és a korlátozásokhoz való alkalmazkodásról.

Fabregas szerint habár ez most egy mindenkinek nagyon nehéz helyzet, az AS Monaco középpályása igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy próbáljuk megtalálni a pozitív dolgokat, és azokra összpontosítsunk.

Ahogy a 32 esztendős játékos fogalmazott, most bőven van legalább időnk olyan dolgokra, amelyekre normál hétköznapjaink során kevésbé, vagy egyáltalán.

“Mi is ugyan úgy élünk a családommal, mint mindenki más. Itthon vagyunk, bezárva a négy fal közé. Felelősnek érezzük magunkat azért, hogy ne váljunk a vírus terjesztőivé, ezért otthon maradunk, ki se mozdulunk a lakásból. Sajnos most ez az egy járható út!” – Kezdte Fabregas.

“A hét elején beszereztem még pár edzőfelszerelést, erősítő gépet, és vettünk itthonra egy szobabiciklit is. Minden nap edzek, legalább egy órát, már csak azért is, mert futni sem járhatunk el.” – Folytatta a Manacóban tartózkodó játékos, aki utolsó gondolataival igyekezett a nagyközönséghez is szólni.

“A pozitív és jó dolgokra kell most összpontosítanunk mindannyiunknak! Ennek is megvan az előnye! Például minden reggel a családommal kelek, majd a gyerekeimmel reggelizünk közösen. Együtt ebédelünk, majd vacsorázunk, és minden egyes nap lefektethetem őket. Hálásnak kell lennem ezért, hiszen alapvetően a munkám miatt jóval kevesebb időt tudok a családommal tölteni. Maximálisan igyekszek most kihasználni a helyzetet!” – Hozta fel Fabregas személyes példáját, üzenve az embereknek, hogy az elkeseredés helyett mindannyian találjuk meg megváltozott életvitelünkben a jó dolgokat!