Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Borussia Dortmundtól igazolna játékost a Hertha – sajtóhír

A német fővárosi alakulat a BVB peremeberét szerezné meg a nyári átigazolási időszakban.


A Hertha BSC egyre közelebb a Borussia Dortmund játékosának, Mario Götzének a megszerzéséhez, német sajtóinformációk szerint.

A Kék-fehérek megszeretnék erősíteni keretüket, már januárban is látszódott ennek sok esetben a jele, ugyanis több átigazolást is végrehajtottak, többek között a lengyel támadót, Krysztof Piateket is sikerült szerződtetniük az AC Milantól. A következő pedig a 27 éves világbajnok támadó középpályás lehet, akinek ráadásul szerződése lejár a BVB-vel június 30-án, így ingyen meglehet kaparintani, ám a nagy fizetési igénye még gondokat okozhat a felek között.

Götze a dortmundi alakulat egyik legnagyobb reménysége volt, ám ahogyan sokan mások, ő is átigazolt az ősi rivális Bayern Münchenhez 2013-ban, ahol szépen fokozatosan leépítette magát. Ugyan 2016-ban visszatért nevelőegyesületéhez, de nem találta régi formáját, így többnyire a cserepadról nézte végig vagy szállt be a mérkőzésekre.

A 2019/20-as idényben ugyan 19 mérkőzésen lehetőséget kapott minden versenysorozatot figyelembe véve, de ezeken mindössze 596 percet kapott Lucian Favre mestertől.