Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: újabb lehetőséget kaphat a támadó – sajtóhír

Katalán lapinformációk szerint bár korábban esélyesnek tűnt a távozása, vélhetően a továbbiakban is maradni fog a Barcelona alkalmazásában a francia támadó…

A Sport szerint a korábbi hírekkel ellentétben, Ousmane Dembélé a következő szezonban is lehetőséget fog kapni a bizonyításra a Barcelona csapatától, noha az elmúlt időszakban a katalán sajtó rendszerint a francia csatár távozásáról cikkezett.

Mint ismeretes, a 22 esztendős támadó az idei szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Dembélé egyelőre korántsem tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017. nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a katalán óriás a Borussia Dortmundtól. Azt megelőzően, Dembélé a 2015-2016-os idényben 12 gólig jutott a Rennes első csapatában.

Villámgyors támadó esetében egyik sérülést szinte azonnal követte a másik, többször műtötték, hosszú hónapokra kidőlt, és nem tudott klubja számára huzamosabb időn át hasznossá válni, azonban a katalánok új edzője, Quique Setién esélyt akar adni Dembélének, úgy véli, megfelelő erősítő programmal elérhető lesz, hogy a futballistát a jövőben elkerüljék az izomsérülések.