Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ide vágyik az Arsenal középpályása

Az Arsenal tehetséges középpályás a minap egy interjúban ismét elárulta, hogy melyik az a csapat, amelyikben egy álma válhatna valóra…

Lucas Torreira esetében már eddig is köztudott volt, hogy az argentin Boca Juniors gárdája iránt dobog a leghevesebben a szíve gyermekkora óta, az Arsenal uruguayi középpályása a közelmúltban egy interjúban ismét hangot adott ennek:

“A Boca Juniors álmaim csapata, Carlos Tévez pedig a kedvenc játékosaim egyike. Egy álmom válna valóra, ha a La Bombonerában futballozhatnék egyszer.”

A 24 esztendős középpályás hazájában a Montevideo Wanderers csapatában nevelkedett, majd nagyon fiatalon Európában került, Olaszországban a Pescara és a Sampdoria együtteseit követően pedig két évvel ezelőtt kötött ki az “Ágyúsoknál”. Torreira a bemutatkozó idényében 50 tétmeccsen szerepelt a londoni együttes színeiben, ehhez képest az aktuális szezonban eddig 25 pályára lépés jutott neki, részben azért is, mert tavasszal bokasérüléssel bajlódott. Annak idején öt évre szóló szerződést kötött az Arsenalnál, amely még 2023-ig érvényes, vélhetően Dél-Amerikába csak ezt követően igazolhat haza.