Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosát akarja az Atlético – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az Atlético Madrid vezetősége ismét komoly érdeklődést mutat az egyszer már továbbadott támadó iránt…

A Marca információi szerint az Atlético Madrid gárdája szívesen látná ismét soraiban a jelenleg az angol bajnokságban (Premier League) brillírozó Wolves csapatának húzóemberévé váló Diogo Jotát.

A 23 esztendős balszélső 2017-ben még az Atlético Madridtól kölcsönben került jelenlegi csapatához, amely színeiben már több mint 100 tétmérkőzésen lépett pályára, és a jelenlegi kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 37 találkozó során 15 találatot jegyzett. Összességében Jota már 43 gólt szerzett a Szigetországban bő két és fél szezon alatt.

Jota 2016-ban kötött ötéves szerződést a “Matracosokkal”, ám a gárda színeiben egyetlen tétmérkőzésen sem játszott, mert előbb az FC Portóhoz, majd az angol klubhoz adták kölcsön, amely később 2017 nyarán az akkor még angol másodosztályban (Championship) szereplő Wolverhamptonhoz került. Az együttes az évad végén feljutott a Premier League-be és 14 millió euróért cserébe kivásárolta madridi szerződéséből a portugált.

Jota lehetséges nyári klubváltása a spanyol sajtó szerint legalább 35 millió euró ellenében valósulhat meg.