Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus: újabb megbetegedés a Serie A-ban – HIVATALOS

Az elmúlt napokban ugyan valamelyest csökkent a koronavírus-fertőzések száma Olaszországban, kedden sajnos ismét emelkedtek az adatok, és egy újabb élvonalbeli labdarúgónál diagnosztizálták a betegséget…

A keddi napon az Atalanta csapata megerősítette, hogy a gárda cserekapusa, Marco Sportiello koronavírus-tesztje pozitív lett. Bergamo városa már hosszú ideje a fertőzés egyik legfőbb gócpontjának számít, így a csapat tagjai hosszú ideje otthoni karanténban töltik napjaikat, az első fertőzést azonban még csak most mutatták ki a klub alkalmazásában álló személyek közül.

A 27 esztendős kapus az idei szezonban három bajnokin és egy BL-mérkőzésen védett, tavaly kölcsönben a Frosinone, tavalyelőtt kölcsönben pedig a Fiorentina kapuját védhette – a két szezon alatt együttesen csupán négy mérkőzést hagyott ki a Serie A-ban.

Sportiello esete a 15. megbetegedés az olasz bajnokság játékosai körében, korábban a Sampdoriából hat, a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak.