Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pelé: “Úgy gondolom, Cristiano Ronaldo a világ legjobbja”

A brazilok legendája, Pelé egy legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy szerinte Cristiano Ronaldo a világ legjobb futballistája, és nem Lionel Messi. 

Pelé sokszor szereti kinyilvánítani a véleményét a futballal kapcsolatos dolgokról, ahogy azt tette most is egy interjúban a Pilhado nevű Youtube-csatorn, amelyben azt mondta, hogy Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa, mert egy igazi góllövő, míg Messi nem.

“Manapság a Cristiano a világ legjobbja, bár Messit sem szabad elfelejteni. Cristiano sokkal stabilabb, míg az argentin nem egy igazi góllövő.”

Mindazonáltal Pelé úgy érzi, hogy az ő generációjának játékosai is felvennék a versenyt ezzel a párossal, magát pedig mindkettőnél jobbnak tartja.

“Európában ott volt Franz Beckenbauer, Johan Cruyff…míg nálunk Zico, Ronaldo és Ronaldinho. Nem az én hibám, de azt hiszem, jobb voltam, mint Cristiano és Messi, főleg mert mindenki velük akar összehasonlítani.”

Igaz, Pelé korábban már azt is nyilatkozta, hogy Neymar maga egyedül jobb, mint Messi és Ronaldo együttvéve, de most úgy tűnik, hogy a portugált és persze magát hozta ki győztesen.