Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana ikonjával a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid együttese megkezdte az egyeztetéseket csapatkapitánya jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbítása ügyében…

A rutinos hátvéd, Sergio Ramos szerződése a 2020-2021-es idény végeztével jár le a Real Madrid csapatánál, tehát a klubot másfél évtizede hűségesen szolgáló játékos még bő egy évig áll szerződésben a “királyi gárdával”.

A szerződéshosszabbítások tekintetében a “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos pedig a napokban már a 34. születésnapját fogja ünnepelni.

Emlékezhetünk rá, hogy néhány évvel ezelőtt a portugál Pepe madridi karrierje a fenti szabály következtében fejeződött be, hiszen a védő ragaszkodott volna a kétéves szerződéshosszabbításhoz, amit azonban a klub nem adott meg, így végül távozott.

A jelek szerint Ramos ugyancsak többéves megállapodást szeretne, mert nem kíván minden idény végén a szerződése megújításával foglalkozni, a Real pedig bizonyára esetében sem szeretne kivételt tenni. A felek ugyan még nem tárgyaltak, jó eséllyel a kapitány elképzelése fogja jelenteni az első akadályt az új megállapodás megkötésében.