Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU mellett a Spurs is szeretné szerződtetni az Inter védőjét – sajtóhír

A rutinos hátvéd remekül kezdett a Nerazzurrinál, azonban az mégis túladnának rajta a nyár folyamán angol sajtóinformációk szerint.


Az Inter egy szezont követően megválhat középhátvédjétől, Diego Godíntól. Az uruguayi védő kiválóan kezdte meg az idényt, nem látszódtak rajta beilleszkedési nehézségek, viszont mostanra vissza esett a teljesítménye és több alkalommal is a cserepadról nézi végig a találkozókat.

A 135-szörös uruguayi válogatott játékost folyamatosan kapcsolatba hozzák a Manchester United csapatával, a hírek szerint Ole Gunnar Solskjaer igényt tartana rá, leginkább a hatalmas rutinja miatt, ugyanis fiatal kerettel dolgozik a norvég mester.

Godínért most azonban beszáll a harcba a Tottenham is, aki José Mourinho kérésére érkezne a londoni együtteshez. A portugál tréner már két évvel ezelőtt megpróbálta a Vörös Ördögökhöz csábítani a 34 éves bekket, ám akkor nem jött össze.

Az uruguayi játékosért nagyjából 10 millió eurót kell letennie az asztalra annak a csapatnak, aki szeretné őt szerződtetni. Az Inter színeiben 25 alkalommal lépett eddig pályára Godín, gólt nem sikerült szereznie.