Klubja őrült fizetéssel marasztalná a United támadóját – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 március 26. 17:00

Ugyan a Manchester United hosszabb időre is igényt tartana januárban kölcsönvett támadójára, könnyen lehet, hogy rövidesen mégis le kell mondaniuk róla, mert klubja nem engedné…

A Sky Sports információi szerint a Manchester United színeiben a kényszerszünet előtt remekül muzsikáló Odion Ighalo részére kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott a Shanghai Shenhua csapata, emellett pedig heti 400 ezer fontos fizetéssel csábítja vissza őt a tavaszi kölcsön után a tavaly mindössze a Kínai Szuperliga 13. helyén végzett együttes.

A 30 éves támadó szerződése május 31-ig él a szigetországban, de a járvány miatt kialakult helyzet következtében valószínűleg június 30-ig meg fogják hosszabbítani manchesteri kölcsönjátékát. A hírek szerint a “Vörös Ördögök” akár hosszabb távon is számítanának a rutinos csatárra, ám úgy látszik, hogy mindezt a Távol-Keleten hamar megelőznék, és egyértelmű ajánlatuk formájában nyomatékosították, hogy továbbra sem mondtak le csatárukról.

Ighalo a 2019-es kínai szezonban 10 gólt szerzett, a Unitedben pedig ugyan az angol bajnokságban (Premier League) még nem tudott eredményes lenni, de a többi sorozatot figyelembe véve nyolc találkozón négy találatot szállított.