Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyáron távozik klubjától a Barca korábbi ásza

A minap egy interjúban a spanyol válogatott szélső maga erősítette meg, hogy az idény végeztével nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Chelsea csapatánál…

A szerdai napon a Chelsea kiváló spanyol szélsője, Pedro egy rádióinterjúban megerősítette, hogy az idény végén lejáró szerződése nem fog meghosszabbításra kerülni, hanem új csapatban képzeli el a folytatást:

“Az idény végén elhagyom a Chelsea-t. A szerződésem júniusban lejár, de most az a fontos, amin mindannyian keresztül megyünk, és hogy emiatt nem is tudunk normálisan edzeni. Hogy mi történik a jövőben, az egyelőre a jövőre tartozik.”

A 32 éves szélső 2015-ben hagyta el nevelőegyesületét, a Barcelonát és igazolt a Stamford Bridge-re bónuszokkal együtt mintegy 30 millió eurós transzfer keretein belül. Pedro az öt esztendő alatt bajnokságot, FA-kupát és Európa-ligát is nyert a londoni “Kékekkel”, ám amíg az első négy szezonjában meghatározó játékosnak számított, idén Frank Lampard már sokkal inkább a fiatalabb labdarúgókat részesíti előnyben. A katalán futballistának a 2019-2020-as idény eddig eltelt szakaszában mindössze kilenc bajnoki fellépés jutott.