Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca vinné a Spurs rekordigazolását – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint a Barcelona csapata komolyan fontolóra vette, hogy a nyáron leigazolja a Tottenham tavaly klubrekordot jelentő igazolását…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona egyik legfontosabb nyári teendője Tanguy Ndombele leigazolása lehet az előttünk álló átigazolási időszakra, aki egy évvel ezelőtt hiába igazolt a londoniak számára klubrekordot jelentő 60+10 millió euró ellenében a Tottenham csapatához, finoman szólva nem találja a helyét a szigetországban.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást az Olympique Lyon soraiban óriási sztár lett, sokan máris az “új Pogbát” látták benne, akkoriban a Spurs mellett a teljesség igénye nélkül többek közt a Real Madrid és a Manchester United csapatával is hírbe hozták őt. A tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az OL kirobbanthatatlan alapemberének számított.

Ehhez képest a Spursben nem sikerült beilleszkednie, ősszel sérüléssel bajlódó, majd az idény közben kinevezett José Mourinhóval nyíltan rossz viszonyban van, így az idei szezonban eddig mindössze 947 percet játszott a Premier League-ben, és jó esély mutatkozhat a nyári távozására.