Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola a Juventus ászát akarja a védelembe – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint meglepő átigazolásra készül a nemzetközi kupaszereplésből két évre kizárt Manchester City együttese az olasz rekordbajnoktól…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint Pep Guardiola a Manchester City csapatához szeretné csábítaná az olasz rekordbajnok Juventus hátsó alakzatának alappillérét, Leonardo Bonuccit.

A 32 esztendős hátvéd immár egy évtizede áll a torinói sztárcsapat alkalmazásában, ám finoman szólva is visszás hatást keltett, amikor a 2017-2018-as szezon erejéig átigazolt a rivális AC Milan együtteséhez, majd egy év után visszatért a Juvéhez. Mindez arra volt jó, hogy mindkét szurkolótábort magára haragítsa, ráadásul a korábbi vezetőszerepe is átmenetileg komolyan megingott. Visszatérése óta Bonucci már a második idényét tölti a Zebráknál, és lassan visszaállt minden a régi kerékvágásba, Maurizio Sarri együttesében alapembernek számít, így bizonyára csak busás ellenérték ellenében hagynák meg Pepnek a kalandvágyó klasszist.

Bonucci a visszatérése óta tavaly 41, az aktuális szezonban eddig 35 mérkőzésen lépett pályára a Juventus színeiben, és a másik legfontosabb láncszeme, Giorgio Chiellini hosszú sérülése alatt kiválóan helyt állt az olasz éllovas védelemében.