Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: A Sociedadnál igazi ‘futballcsemegével’ készülnek a hétvégére!

Mint arról mi is beszámoltunk, a La Liga klubjaiból egy-egy játékos részvételével már lejátszották a népszerű videójáték, a FIFA 20 online bajnokságát. Ezt a kezdeményezést vitték tovább a Real Sociedadnál.

A baszkok ugyanis úgy döntöttek, hogy megszervezik saját FIFA-bajnokságukat a hétvégére, ezzel is amolyan alternatív programot biztosítva mind a játékosoknak, mind pedig szurkolóknak.

A Sociedadnál egyébként nagyon is eltökéltek, hogy amolyan sajátos ‘futballcsemegét’ nyújtanak sokaknak, ennek érdekében pedig már számos játékosuk is jelezte, hogy szívesen részt vesz a küzdelmekben. Alexander Isak, Mikel Oyarzabál, Aihen Munoz, Robin Le Normand, Adnan Januzaj, Andoni Gorosabel, Portu, vagy Aritz Elustondo biztosan játszani fog szombat-vasárnap. .

A tervek szerint a klub – még egyelőre nem tisztázott milyen formában – közvetíteni is szeretné az online tornát, amelynek igazán megadják a módját, hiszen például hivatalos sorsolást is tartanak pénteken, de a legszebb gólra is terveznek szavazást kiírni.