Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

14 éves játékosát gyászolja az Atlético Madrid

Felfoghatatlan veszteség érte az Atlético Madrid csapatát, amely rendkívül ígéretes, mindössze 14 esztendős tehetségét kénytelen gyászolni…

Az Atlético Madrid csapata hivatalos felületein jelentette be, hogy elhunyt a klub U14-es csapatának tehetséges támadója, Christian Minchola.

A fiatal futballista a 2013-14-es évadban került a “Matracosok” akadémiájára, ahol több mint 50 gólt szerzett. Egyelőre egyetlen forrás sem tér ki arra, hogy mi okozta az ifjú titán halálát, de az egész klub megrendülten áll a történtek előtt:

“Sokkolt és mély fájdalommal töltött el minket fiatal játékosunk halálhíre. Az Atlético Madrid egész családja Christian családja és barátai mellett áll ezekben a fájdalmas pillanatokban” – jegyezte meg Enrique Cerezo klubelnök.

“Az ilyen helyzetekben fellépő tehetetlenség érzése szörnyű. Az elmúlt napokban hozzám nagyon közel álló emberek haltak meg, néhányan a koronavírustól, néhányan egyéb betegségek miatt, az érzés, hogy nem tudunk tőlük megfelelően elbúcsúzni, mint például Christian esetében is, összetöri a szíveket. Christian csupán 14 éves volt. Részvétünk a családjának, és azoknak a családoknak, akik hasonló helyzettől szenvednek. A mai napot a zászlónk fél árbócra lesz eresztve Christianért és az elmúlt hetekben elhunyt sportolókért” – tette hozzá Miguel Ángel Gil vezérigazgató.

Nyugodjék békében!