Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United visszafizeti a jegyek árát

Különleges akcióval igyekszik szurkolói kedvében járni a Manchester United csapata a jelenlegi, nehéz helyzetben…

Az angol bajnokságban (Premier League) jelenleg ötödik helyen tanyázó Manchester United csapata ugyanis visszaváltja a jegyek és időarányosan a bérletek árát, amennyiben törlik a szezon hátralévő részét, vagy esetlegesen nézők nélkül rendezik meg a hátralévő mérkőzéseket.

A szurkolók azt is választhatják, hogy a következő idénybeli bérletük árát csökkentik a zárt kapus, vagy törölt meccsek arányában. Ugyanakkor az angol klub pénteki közleménye szerint felfüggesztette a bérletek megújításának május elsejei határidejét, amíg nem kapnak hivatalos tájékoztatást arról, hogy mikor és miként folytatódhat a pontvadászat. Természetesen az egyesület kiemelte, ha a normális módon folytatódhat a Premier League, akkor az eddig megváltott jegyek és bérletek érvényesek maradnak.

A Premier League küzdelmeit március 13-án függesztették fel a koronavírus-járvány miatt, a jelenleg érvényben lévő intézkedés április 30-ig szól, melyet a minap meg is erősítettek, hogy ennél az időpontnál előbb sajnos biztosan nem folytatódhatnak a mérkőzések.